Σύλληψη 46χρονου για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

  Σύλληψη 46χρονου για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Σύλληψη 46χρονου για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Συνελήφθη το μεσημέρι σημερα ένας 46χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι είναι μέλος της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». Η σύλληψη έγινε από την Αντιτρομοκρατική και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη, λίγη ώρα αφού ο 46χρονος λήστεψε με Καλάσνικοφ υποκατάστημα της Alpha Bank και επιχειρούσε να διαφύγει με τη μηχανή του.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη του 46χρονου είχαν ήδη εντοπιστεί από την Αντιτρομοκρατική, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και παρέλαβε τον συλληφθέντα, ο οποίος αυτή την ώρα ανακρίνεται.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης πριν από περίπου ενάμιση χρόνο όταν συνελήφθησαν δύο άλλα μέλη της οργάνωσης μετά τον εντοπισμό γιάφκας στον Χολαργό. Ο ίδιος είχε καταφέρει να διαφύγει αν και τραυματισμένος, καθώς φέρεται ότι συμμετείχε σε ένοπλη σημεία τον Οκτώβριο του 2019 σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό κατά την οποία αυτοτραυματίστηκε στο πόδι κατά λάθος με Καλάσνικοφ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που θα μεταφέρει τον 46χρονο στην Αθήνα. Παράλληλα διενεργούνται έρευνες στο σπίτι που διένεμε καθώς και για να διαπιστωθούν οι επαφές του.

Σημειώνεται ότι η οργάνωση έχει αναλάβει την ευθύνη για επιθέσεις με Καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, στην πρεσβεία του Μεξικού, καθώς και για επίθεση με χειροβομβίδα στη γαλλική πρεσβεία.
.zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.