Εκκενώνονται τα Βίλια μέσω 112


Φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στην Κάζα, κοντά στα Βίλια Αττικής. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για νέο μέτωπο στην περιοχή ή οφείλεται σε αναζωπύρωση.

Αυτή την ώρα γίνεται προληπτική εκκένωση, μέσω του 112, του οικισμών Βιλίων και Προφήτη Ηλία.

Η Τροχαία ανακοίνωσε ότι λόγω της πυρκαγιάς έγινε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών, από το ύψος του κόμβου Βιλίων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Θήβα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές επίγειες δυνάμεις. Συγκεκριμένα 73 πυροσβέστες με 25 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν 6 ελικόπτερα και 5 αεροσκάφη.

Το μέτωπο ξέσπασε στα σύνορα της Αττικής με τη Βοιωτία και εκδηλώθηκε μια ημέρα που και οι δύο νομοί βρίσκονται στο επίπεδο 4 του χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς. 

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που φτάνουν έως και τα 8 μποφόρ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.