Τουρκικό uav απογειώθηκε από την κατεχόμενη Κύπρο και “σάρωσε” την περιοχή της Ρόδου


Η Τουρκία χρησιμοποιεί εδώ και αρκετό καιρό την παράνομη βάση του Λευκονοίκου στην κατεχόμενη Κύπρο. Μπορεί το επικοινωνιακό επιτελείο του Ερντογάν να διέρρεε για λόγους εντυπώσεων ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα “εγκαινίαζε το αεροδρόμιο” , ωστόσο είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό εκεί έχουν μετασταθμεύσει μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ένα απ΄ αυτά απογειώθηκε νωρίς το πρωί  και όπως φαίνεται από το χάρτη κυριολεκτικά “σάρωσε” την περιοχή της Ρόδου. 

Ουδείς από την ευαίσθητη σε άλλες περιπτώσεις “διεθνή κοινότητα” ασχολείστε βεβαίως με τις τουρκικές αλητείες. Ο Ερντογάν έχει το “πράσινο φως” για όσα κάνει, έστω δια της ανοχής Ευρωπαίων και Αμερικανών.

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.