Απειλή μποϋκοτάζ από δεκάδες χρήστες twitter στην γνωστή ζυθοποιϊα Heineken.Ο λόγος;; Η ξεκάθαρη θέση της υπέρ του εμβολιασμού !!





Η Heineken πήρε θέση για τα εμβόλια και απειλούν με μποϊκοτάζ.

Συγκεκριμένα, διαφήμιση της γνωστής ζυθοπιϊας έδειχνε ηλικιωμένους να χορεύουν σε ένα κλαμπ και να τρέχουν να κάνουν μπάνιο γυμνοί σε μια κοντινή παραλία. Τελείωνε με το μήνυμα: «Η νύχτα ανήκει στους εμβολιασμένους. Ώρα να γίνετε ένας απ’ αυτούς».

Το post συνοδευόταν από το hashtag #FreshBegginnings που αντί να γίνει αυτό trend μέσα σε λίγες ώρες έγινε αντιθέτως το #BoycottHeineken.

Δεκάδες χρήστες κυρίως από την Μεγάλη Βρετανία και την Ολλανδία δυσαρεστημένοι από την θέση της εταιρείας απειλούν με μποϊκοτάζ τα προϊόντα της. Άλλοι ανέβασαν βίντεο που φαίνονται να χύνουν τη μπύρα στο νεροχύτη ως διαμαρτυρία ενώ άλλοι κατηγόρησαν τη ζυθοποιία για ρατσισμό καθώς όπως ισχυρίζονται προωθεί τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων.

Το hashtag #BoycottHeineken έγινε από τα δημοφιλέστερα στο Twitter, με τους αρνητές της υποχρεωτικότητας των εμβολίων να επιτίθενται στην εταιρεία, κατηγορώντας την ότι κάνει, δήθεν, προπαγάνδα. «Θέλουμε, απλώς, να ενισχύσουμε τα εστιατόρια και τα μπαρ και να είμαστε πάλι όλοι μαζί», ήταν η απάντηση της επιχείρησης.

Η Heineken είναι μεταξύ των εταιρείων  μπύρας που τάσσεται ανοιχτά υπέρ του εμβολιασμού.

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.