Ετοιμάζουν αστυνόμευση στα social media;“Πρόβλημα δημοκρατίας” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίζει ο πρωθυπουργός, στη συνέντευξη του που δημοσιεύεται στην Καθημερινή! Σύμφωνα με όσα λέει υπάρχει θέμα Δημοκρατίας “που πρέπει να τακτοποιήσουμε”! Πως σκέφτεται να το “τακτοποιήσει” δεν διευκρινίζει.

Κατά τον κ.Μητσοτάκη το πρόβλημα είναι ότι  “τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας φέρνουν τελικά σε επαφή με ανθρώπους που πιστεύουν τα ίδια πράγματα, γιατί αυτό πουλάει τελικά .Είναι έτσι σχεδιασμένοι οι αλγόριθμοι…  Αυτό δημιουργεί το φαινόμενο των δωματίων της ηχούς , όπου στην ουσία ακούμε μόνο συγκεκριμένες απόψεις κι αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα Δημοκρατίας το οποίο νομίζω ότι πρέπει να απασχολήσει όλους στο δημόσιο διάλογο”.

Η επιλογή του κ.Μητσοτάκη να κάνει αυτές τις δηλώσεις είναι ατυχής όχι μόνο για την ουσία τους αλλά και για τη χρονική στιγμή που γίνονται. Μόλις προχθές τις ίδιες περίπου δηλώσεις έκανε …ο Ερντογάν! 

Επίσης από χθες κυκλοφορεί στο twitter ένα βίντεο από ομιλία του κ.Μάκη Βορίδη σε κομματική εκδήλωση, στην οποία ακούγεται να εκφράζει απόψεις σύμφωνα με τις οποίες η ΝΔ διαμορφώνει  “για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες , όρους ανατροπής αυτής της ιδεολογικής ηγεμονίας (σ,σ της Αριστεράς) και εγκαθίδρυσης με μόνιμο πλέον χαρακτήρα μέσα στην κοινωνία των ιδεών και των αξιών της Δεξιάς…”

Το “φαινόμενο της ηχούς” είναι ένα πρόβλημα, αλλά όχι τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο στα συμβατικά ΜΜΕ κι αυτό δεν είναι κάτι που έχει περάσει απαρατήρητο από τους πολίτες.
militaire.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.