Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Λευκωσία κατά των αυστηρών μέτρων ,του safe pass και των υποχρεωτικών εμβολιασμών

 


Σε διαμαρτυρία-διαδήλωση ,  προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής πλήθος κόσμου, με αφορμή τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και την εφαρμογή του Safe Pass.

 Η διαδήλωση  ξεκίνησε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Να σημειωθεί πως, χιλιάδες κόσμος βρέθηκε έξω από το συγκρότημα ΔΙΑΣ, και έχουν βάλει φωτιά σε όχημα του συγκροτήματος, ενώ κατάφεραν να μπουν και εντός του κτιρίου.

Το τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού Alpha διεκόπη αιφνιδίως εξαιτίας των επεισοδίων που συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής.

Εντός του συγκροτήματος μπήκε η Αστυνομία προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των δεκάδων δημοσιογράφων και λοιπών εργαζομένων που βρίσκονται στο κτίριο.

Τα αιτήματα της παγκύπριας πορείας ήταν:

    Άμεση κατάργηση του  παράνομου και αντισυνταγματικού “SafePass” .
    άμεση δήλωση/δέσμευση του Π.τ.Δ. και όλων των κομμάτων και των εργοδοτών ότι το rapid test δε θα χρεώνεται στους εργαζόμενους/πολίτες σε καμία περίπτωση.
    άμεση δέσμευση για κατάργηση του rapid test ανά 72 ώρες.
    άμεση δήλωση/δέσμευση και διακήρυξη του Π.τ.Δ. και όλων των κομμάτων και των εργοδοτών ότι ο εμβολιασμός για το  Covid-19 ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωτικός
    να σταματήσει άμεσα ο διαχωρισμός και η διάκριση των πολιτών σε ανεμβολίαστους και μη
    να σταματήσει άμεσα ο εκφοβισμός, εκβιασμός, απειλές απόλυσης κατά εργαζομένων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για τον λόγο ότι αρνούνται να εμβολιαστούν.
    άμεση κατάργηση των παράνομων και αντισυνταγματικων διαταγμάτων
    άμεση διακήρυξη του προέδρου ότι το lockdown είναι παράνομο και αντισυνταγματικό
    ενίσχυση των νοσοκομείων και γενικά της υγείας με όλα τα εκατομμύρια που δαπανώνται για τα άχρηστα rapid test.
    άμεση αύξηση κλινών Μ.Ε.Θ με την διοχέτευση όλων των εκατομμυρίων που πετάγονται άσκοπα σε άχρηστα rapid test είτε δίνονται παράνομα υπό μορφή “κινήτρων” σε πολίτες για να εμβολιαστούν
    μεγαλύτερη προστασία και μέτρα στήριξης και φροντίδας των ευπαθών ομάδων για άμεση περίθαλψη τους σε περίπτωση ανάγκης

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.