Το έσχες Μητσοτάκη ... εντυπωσιάζει OΠΟΙΟΣ ΨΕΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ θα ....



Το  έσχες Μητσοτάκη ... εντυπωσιάζει OΠΟΙΟΣ ΨΕΛΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ θα .... 


Σήμερα η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (Πόθεν Έσχες) του έτους 2020 (οικονομική χρήση 2019) των βουλευτών και θα παραμείνουν αναρτημένες στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Τα πόθεν έσχες που κατέθετε ο πρωθυπουργός τα προηγούμενα χρόνια απασχολούν την πολιτική αντιπαράθεση μετά από τις αποκαλύψεις που έχει κάνει η εφημερίδα Documento. Το Μέγαρο Μαξίμου έχει απαντήσει με απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει σηκώσει το θέμα ψηλά και σήμερα με αρκετή καθυστέρηση εξηγήσεις ζητά και το ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο πρωθυπουργός το εισόδημα του ανέρχεται στις 144.692 χιλιάδες ευρώ .Από αυτά 35.500 προέρχονται από την βουλευτική του αποζημίωση και 36.671 από το εισόδημα της Μαρέβας Γκραμπόφσκι ενώ 40.600 προέρχονται από ακίνητα.

Το νούμερο που εντυπωσιάζει όμως είναι τα δάνεια!

Τα δάνεια του πρωθυπουργικού ζεύγους  ανέρχονται σε 1.868.000 με το ποσό της υπολοιπόμενης οφειλής  να ανέρχεται στα 1.319.000 ευρώ!ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙς ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ,,ΠΑΝΤΩς  ΣΕ ΟΛΟΥς ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΟΥΤΑΓΑΝ 

Το πρωθυπουργικό ζεύγος διαθέτει 433.034 ευρώ σε καταθέσεις στις Τράπεζες Εθνική και Πειραιώς ενώ η σύζυγός του έχει λογαριασμούς στην Societe General και στην ελβετική Lombard Odier .

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του διαθέτουν 36 ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό στα οποία συγκαταλέγονται κατοικίες και αγροτεμάχια.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.