Mέτρα KATA THΣ ενδοοικογενειακής βίας μετά από πάνω των 4000 κρουσμάτων και αμέτρητων θανάτων τελευταία

Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ: 26 ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική βία | Πολιτική |  ANT1 News

 
  

 τρα  KATA THΣ ενδοοικογενειακής βίας μετά από πάνω των 4000 κρουσμάτων και αμέτρητων θανάτων τελευταία

«Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συστήσει ειδική υπηρεσία Αντιμετώπισης της Ενδοοικογενειακής Βίας και έχουν δοθεί από την πρώτη στιγμή σαφείς οδηγίες και εντολές για την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών  Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν το καθήκον τους και πράγματι στη συντριπτική πλειονότητά τους το εκτελούν με ευσυνειδησία και αυταπάρνηση, κάτω από όλες τις συνθήκες, μέρα και νύχτα, οποτεδήποτε οι πολίτες χρειάζονται τη συνδρομή τους. Για όσους αστυνομικούς δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, δεν υπάρχει θέση στην Ελληνική Αστυνομία»,
 Λεειιιι σε ανακοίνωσή του το υπουργείο σχετικά με το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Δάφνη, όπου σήμερα 40χρονος δολοφόνησε την 31χρονη τη σύζυγό του, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν.

Για την ...Δαφνη ....«Από την αρχική διερεύνηση των καταγγελιών προκύπτει η βασιμότητα αυτών και ήδη με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν στο περιπολικό που έφθασε στο σημείο, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα καθώς δεν ανταποκρίθηκαν στα δέοντα. Πολύ περισσότερο, μάλιστα, που με βάση τις οδηγίες που είχαν δοθεί από το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, το σήμα ήταν υψηλής προτεραιότητας. Παράλληλα, διεξάγεται περαιτέρω έρευνα».ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΕΕ ΤΟΥς ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ??ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΠΑΡΤΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΕΙΔΕΜΗ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τονίζει, επίσης, ότι «η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί φαινόμενο – όνειδος για τις σύγχρονες κοινωνίες και για την εξάλειψή του θα χρειαστεί η συστράτευση όλων μας» ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΠAIΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ,,,ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ΑΡΑ ΘΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΗΛ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ,,,,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ .....ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ...ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ ???

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.