Νέο αλαλούμ: Τα ΚΕΠ δεν έχουν λάβει εγκύκλιο για το Freedom Pass – Διώχνουν κόσμοΓια ακόμη μία φορά η κυβέρνηση φαίνεται να... «σκοντάφτει» στην υλοποίηση των όσο ανακοινώνει


Νέο αλαλούμ επικρατεί για το Freedom Pass, καθώς παρά τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για το μέτρο, φαίνεται πως και για αυτό η κυβερνητική προχειρότητα καλά κρατεί.

Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση φαίνεται να… «σκοντάφτει» στην υλοποίηση των όσων ανακοινώνει, αφού οι νέοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την είσοδό τους στο taxisnet για να κάνουν αίτηση για το voucher των 150 ευρώ, δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ούτε από τα ΚΕΠ. 

Κι αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει σχετική εγκύκλιο. Ειδικότερα, ο πρόεδρος των εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής, Παναγιώτης Κοχύλης, μιλώντας στο Open, επιβεβαίωσε ότι αναγκάζονται να διώχνουν τον κόσμο.

«Έρχεται κόσμος εδώ και τους λέμε ότι όταν δεν υπάρχει εγκύκλιος – οδηγία από το υπουργείο δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε. Το υπουργείο εδώ και πολύ καιρό βγάζει ανακοινώσεις και λέει ότι η τάδε υπηρεσία θα πρέπει να γίνει από το gov.gr και από τα ΚΕΠ. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Εμείς βρισκόμαστε έκθετοι προς τους πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος σημείωσε πως: «πολλά τα μαθαίνουμε από τα κανάλια». 

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επανέλαβε την Τετάρτη ότι το «Freedom Pass», δηλαδή η επιδότηση των 150 ευρώ για συγκεκριμένες κατηγορίες δαπανών, όπως ο τουρισμός και ο πολιτισμός, αφορά τους νέους γεννημένους από 01/01/1996 μέχρι το 2003. Το σύνολο των δικαιούχων νέων προς το παρόν είναι περίπου 260 χιλιάδες, δηλαδή όσοι έχουν ήδη κάνει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου. Σε αυτό το νούμερο προστίθενται διαρκώς καινούργιοι δικαιούχοι καθώς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί.

 Πηγή: www.rosa.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.