Προκλητικό δημοσίευμα απο τον Economist!Η Τουρκία θα έχει το πάνω χερι στο Αιγαίο!

Ένα καθαρά προκλητικό άρθρο δημοσίευσε το βρεταννικό περιοδικό Economist στο οποίο αναφέρεται ότι η Τουρκία  θα κυριαρχήσει στο Αιγαίο με την παραλαβή των νέων υποβρυχίων γερμανικής κατασκευής!

Φιλοξενεί δήλωση του καθηγητή του Βασιλικού Κολεγίου του Λονδίνου, Μάνου Καραγιάννη, που ενίσχυσε την συγκεκριμένη άποψη λέγοντας ότι ""τα υποβρύχια θα αναδιαμορφώσουν τη θαλάσσια ισορροπία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας"".

"Συμπεριλαμβανομένης της κατασκοπείας στα υποβρύχια καλώδια που σκοπεύει να κατασκευάσει η Ελλάδα για να φτάνει στην Κύπρο, την Αίγυπτο και το Ισραήλ, το συγκεκριμένο υποβρύχιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή πληροφοριών σε αμφισβητούμενα ύδατα", γράφει το περιοδικό στο άρθρο του, αναφέροντας τα εξής σχόλια του Καραγιάννη:

“Τα υποβρύχια μπορούν επίσης να οπλιστούν με αντιπλοϊκούς πυραύλους μεσαίου βεληνεκούς. Τα ελληνικά πλοία που θα στοχοθετήσουν αυτά τα υποβρύχια μπορούν σε μεγάλο βαθμό να εξουδετερωθούν. Αλλά εξαρτάται από το πόσο καλά μπορεί η Τουρκία να ενσωματώσει τα εγχώρια όπλα της στον γερμανικό σχεδιασμό”.

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.