Diamond League: Πρώτη θέση στο Μονακό για τον Τεντόγλου με άλμα στα 8.24μ.


Στην πρώτη θέση στο μήκος του Diamond League του Μονακό «αναρριχήθηκε» την Παρασκευή ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στα 8,24 μέτρα.

Ο κορυφαίος άλτης για μία ακόμη φορά έδειξε την φοβερή του ικανότητα να αντιδρά στα τελευταία του άλματα, αφού πέτυχε την καλύτερη επίδοση στην έκτη προσπάθεια.

Ο Τεντόγλου νωρίτερα πέτυχε άλματα στα 8,06 μ., 8,21μ., άκυρο, 8,15 μ. και 7,18 μ. σε μία μη ολοκληρωμένη προσπάθεια.

H αποψινή του εμφάνιση αποτέλεσε ένα καλό... ζέσταμα, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο εκεί, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Ο Γκέιλ (Τζαμάικα) κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 8,29 μ. και άκυρο στο τελευταίο άλμα, από όπου βγαίνει η κατάταξη και ο Μόντλερ την τρίτη με 8,27 μ., επίσης με άκυρη στην έκτη και καθοριστική προσπάθεια.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.