Daily Mirror.. Διακίνηση ναρκωτικών πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν

 Διακίνηση ναρκωτικών πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν

 Daily Mirror.. Διακίνηση ναρκωτικών πίσω από τη δολοφονία της Καρολάιν


τα βρετανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση.
της άγριας δολοφονίας της βρετανιδας Καρολάιν
Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο 


Αυτή τη φορά για το έγκλημα η εφημερίδα «Daily Mirror» μεταδίδει πως αυτό που φέρεται να αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη κοπέλα ίσως ήταν κάτι που είχε ανακαλύψει για τον 33χρονο πιλότο και το οποίο, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται την αστυνομία, ήταν πως ο πιλότος εμπλεκόταν σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού εκείνη ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα προσθέτει πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού καθώς εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα που δικαιολογούν τον πολυτελή τρόπο ζωής.

Το δημοσίευμα συνεχίζει υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, τα οποία η ίδια δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει.
zougla.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.