Ζάκυνθος: Κλείνει ο κεντρικός δρόμος του Λαγανά με εντολή Χρυσοχοΐδη


Κλείνει ο κεντρικός δρόμος στον Λαγανά της Ζακύνθου με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο δρόμος, που φιλοξενεί όλα τα νυχτερινά κέντρα και αποτελεί σημείο συνάντησης για χιλιάδες τουρίστες θα κλείνει τις βραδινές ώρες και θα ανοίγει ξανά το πρωί για λόγους ασφαλείας των πολιτών. Η απόφαση για το κλείσιμο του δρόμου ελήφθη μετά τα επεισόδια και τους ξυλοδαρμούς μεταξύ τουριστών και άλλα περιστατικά παραβατικότητας.

Παράλληλα, την Τρίτη φθάνουν στη Ζάκυνθο άλλοι 20 αστυνομικοί, οι οποίοι θα ενισχύσουν κυρίως τις πεζές περιπολίες στον Λαγανά. Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε ότι πρέπει να επανέλθει η νομιμότητα στην Ζάκυνθο και ιδιαίτερα στον Λαγανά.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.