Εντοπίστηκε βλήμα όλμου στο δάσος του Σέιχ ΣουΈνας περπατητής στην Θεσσαλονίκη εντόπισε ένα βλήμα όλμου στο δάσος του Σέιχ Σου και ειδοποίησε την αστυνομία.

Αμέσως στο σημείο μετέβη περιπολικό και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για στρατιωτικό υλικό και ειδοποιήθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Στρατού, ενώ ο χώρος αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.

Το πρωί της Παρασκευής ανέλαβε  το Τάγμα Εξουδετέρωσης Ναρκοπεδίων Ξηράς. Παρουσία κλιμακίων του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για την εξουδετέρωση του βλήματος.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.