Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για... μπαλόνι μετεωρολογίας που έπεσε στη θάλασσα


Την κινητοποίηση των αρχών Θεσσαλονίκης προκάλεσε μια αναφορά πολίτη το βράδυ της Τετάρτης για ένα περίεργο αντικείμενο που έμοιαζε με μπαλόνι, το οποίο έπεσε στη θάλασσα.

Λίγο μετά τις 21:30 το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης δέχτηκε τηλεφώνημα από πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι είδε ένα αντικείμενο που μοιάζει με αερόστατο να πέφτει στη θάλασσα. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Αγία Τριάδα του Δήμου Θερμαϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, η Αστυνομία ενημέρωσε το Λιμενικό και άμεσα δόθηκε εντολή να πλεύσει προς την περιοχή περιπολικό σκάφος. Ανοιχτά της Αγίας Τριάδας έπλευσε και ένα σκάφος της εθελοντικής ομάδας Ο.Φ.Κ.Α.Θ. Τα σκάφη δεν εντόπισαν το παραμικρό.

Λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ότι το αντικείμενο που έπεσε στη θάλασσα ήταν ένα μπαλόνι μετεωρολογίας (συλλέκτης μετεωρολογικών δεδομένων).

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης επικοινώνησε με το Γραφείο Παρατηρήσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που εδρεύει στον αερολιμένα Μακεδονία. Οι μετεωρολόγοι επιβεβαίωσαν ότι το μπαλόνι που έπεσε στη θάλασσα ανήκει στην υπηρεσία τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.