Έβαλε τη θεία στο μπαούλο για να μη χάσει τη σύνταξη



Οι αρχές στα Ιωάννινα προχώρησαν στη σύλληψη ενός  55χρονου άνδρα, ο οποίος έκρυβε επί τρεις μήνες την νεκρή θεία του σε μπαούλο στο σπίτι της, προκειμένου να εισπράττει την σύνταξή της!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή επειδή στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με την 69χρονη θεία του, στην Ρεπετίστη Πωγωνίου, βρέθηκαν 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Από την έρευνα εντοπίστηκε και το πτώμα της θείας του, με συνέπεια να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως είπε στην αστυνομία ο 55χρονος, η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, εκείνος ήθελε να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της, με αποτέλεσμα να κρύψει τη σορό της στο υπόγειο. Συγκεκριμένα, την είχε τοποθετήσει σε ένα μπαούλο με κλινοσκεπάσματα ενώ το είχε σφραγίσει με κόλλα που χρησιμοποιείται για πλακάκια προκειμένου να περιορίσει τη δυσοσμία.

Σημειώνεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο θάνατος της γυναίκας επήλθε πριν από διάστημα 2-3 μηνών ενώ λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού δεν έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια θανάτου της. Από την Ασφάλεια Ιωαννίνων, που διεξήγαγε την προανάκριση, έχει ήδη παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο 55χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.