ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ....ΝΕΑΡΗ ΣΕ ΦΡΙΚΗ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ....ΝΕΑΡΗ ΣΕ ΦΡΙΚΗ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ
 
Hτανε 10 χρονών το κοριτσάκι ,,ο πατέρας το βίαζε και το εξέδιδε και ο φίλος ο αστυνομικός το μάζεψε το φυλάκισε και το εξέδιδε κανονικότατα ,,,,

Tο κορίτσι κατάφερε να φύγει από το σπίτι της φυλακής της, το βράδυ και ήτανε σαπισμένη στο ξύλο ,,μίλησε σε κοπέλα σερβιτόρα σε μια καφετέρια στην περιοχή της  και έγινε η καταγγελία ..

.Η νεαρή αμέσως μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης και εξιστόρησε στους αστυνομικούς τα κατορθώματα του «συνάδελφου» τους. Την άκουγαν άφωνοι να καταγγέλλει ότι «την κρατούσε παράνομα για περίπου έναν μήνα στο διαμέρισμά του και με την απειλή όπλου την εξέδιδε με τη βία».

 Όμως το δράμα της κοπέλας είχε ξεκινήσει από πολύ μικρή ηλικία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, «ο πατέρας της, από την ηλικία των 10 έως των 17 ετών, με διάφορες απειλές την εξανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους». 
 
Είδη η αστυνομία εχει προσαγάγει τον πατέρα και τον αστυνομικό που είχε και άλλες υποθέσεις παρανομίας μαζεμένες   ,,,

Από οτι είπε η κοπελίτσα τώρα 19 χρονών της έβαζε το περίστροφο στο κεφάλι και την εκβίαζε να κάνει οτι θέλει ο αστυνομικός ...αν αντιδρούσε είχε ξύλο και άλλες βίαιες καταστάσεις. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.