Όχι Μέρκελ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό


Όχι από την καγκελάριο της Γερμανίας στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Η Μέρκελ δήλωσε ότι η Γερμανία δεν σκοπεύει να ακολουθήσει την Γαλλία.

Είπαμε ότι δεν θα υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός», τόνισε η Μέρκελ, κατά την επίσκεψή της στο Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της πανδημίας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δικαιολόγησε την άποψη της λέγοντας ότι  ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, θα υπονόμευε την  εμπιστοσύνη. Η  κυβέρνηση θα  συνεχίσει να προωθεί θετικά τον εμβολιασμό.

«Όσοι περισσότεροι εμβολιάζονται τόσο πιο ελεύθεροι θα είμαστε ξανά», δήλωσε η Μέρκελ. « Ο εμβολιασμός όχι μόνο σας προστατεύει, αλλά προστατεύει και κάποιον που είναι κοντά σας, τον οποίο αγαπάτε. Μπορεί επίσης να αποτρέψει την υπερβολική επιβάρυνση του συστήματος υγείας», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.