Απειλές καταγγέλλει οτι δέχεται ο Θανάσης Κατερινόπουλος



Με αναρτήσεις του στο facebook ο απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έλεγε εξ αρχής πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι ένοχος και έχει μιλήσει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, όπως επίσης και για επίσκεψη στη Σούδα, κατήγγειλε πως δέχεται απειλές και ότι «έριξαν» το blog του.

Αρχικά ο ταξίαρχος έκανε γνωστό ότι «έριξαν» το blog του, αναφέροντας σε ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι σας γνωρίζω ότι κάποιος ή κάποιοι «εισέβαλαν» στο katerinopouloblogspot με συνέπεια αυτό να μην μπορείτε να το παρακολουθήσετε. Προφανώς και ενοχλήθηκαν, όταν είδαν ότι η επισκεψιμότητα του ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια επισκέπτες σε έξι μήνες.

Έκαναν βέβαια ζημιά που δεν διορθώνεται. Έχω όμως να τους «παραγγείλω τα μαντάτα» ότι εκ χαρακτήρος δεν το «βάζω κάτω» και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας, με εξ υπαρχής κατασκευασμένο blog. Και… Καλύτερα να με φοβούνται, διότι δεν θα τους δώσω τη χαρά να με λυπούνται».

Στη συνέχεια, με νέα ανάρτηση αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε μέσω mail και επισημαίνει πως θα κρατήσει το στόμα του ανοιχτό.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.