Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΡΙΟΥ.. ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

 

 Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου λόγω της φωτιάς στη Ζήρια

Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΡΙΟΥ.. ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

 
ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ
ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ 5 ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
Πριν από λίγο δόθηκε εντολή μέσω του αριθμού 112 να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και οι κάτοικοι του παραλιακού χωριού Λόγγος, καθώς και οι ένοικοι ξενοδοχείου που βρίσκεται εκεί. Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή Λόγγου Αχαΐας, εκκενώστε άμεσα προς Αίγιο. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας». Οι φλόγες βρίσκονται πολύ κοντά σε σπίτια των χωριών Ζήρια, Λαμπίρι και Καμάρες.

Διακόπηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στην γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πάτρα, λόγω της φωτιάς στην περιοχή της Ζήριας και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, τόσο στη νέα, όσο και στην παλαιά εθνική οδό, Πατρών-Κορίνθου.

Ως εκ τούτου, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όσοι οδηγοί κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πρέπει να χρησιμοποιούν την εθνική οδό Ναυπάκτου-Ιτέας.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.