Δύο τεστ κάθε εβδομάδα για μη εμβολιασμένους εργαζόμενους εστίασης-τουρισμού σε έξι περιοχές της χώρας ανακοίνωσε ο ΧαρδαλιάςΟ Νίκος Χαρδαλιάς έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη διασπορά του ιού στην Ελλάδα, παίρνοντας τον λόγο κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας και ανακοινώνοντας τις περιοχές στις οποίες παρουσιάζεται η μεγαλύτερη έξαρση που ανεβαίνουν επίπεδο στον επιδημιολογικό χάρτη και πάνε στο «πορτοκαλί».

«Δεν έχει έρθει ακόμα το τέλος της πανδημίας», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι υπάρχει αύξηση στα κρούσματα σε 64 από τις 74 περιφερειακές ενότητες.

Ο ίδιος, αφού αναφέρθηκε στο νέο επιδημιολογικό χάρτη, τόνισε ότι στην Μύκονο ο αριθμός των κρουσμάτων έχει τετραπλασιαστεί σε μια εβδομάδα, στο Ηράκλειο στην Κρήτης έχει τριπλασιαστεί στο Ρέθυμνο έχει και διπλασιαστεί, ενώ μεγάλη αύξηση εντοπίζεται επίσης σε Ίο, Σαντορίνη και Πάρο.

Επιπλέον τόνισε πως στις έξι περιοχές αυτές που βρίσκονται στο «κόκκινο», οι πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί και εργάζονται στην εστίαση και σε τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να κάνουν υποχρεωτικά δύο φορές την εβδομάδα τεστ, ένα self και ένα rapid, με υποχρέωση δήλωσης στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ. Το μέτρο αυτό θα μπει σε ισχύ από το Σάββατο. Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.