Εντοπίστηκε η ανήλικη που είχε εξαφανιστεί πολλές φορές: Κύκλωμα Αλβανών σωματεμπόρων την κρατούσε με τη βια και την εξεδιδε



Για την εξαφάνιση είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το κορίτσι εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε το άτυχο κορίτσι.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει ''ροζ'' αγγελία σε ιστοσελίδα με φωτογραφία της ανήλικης.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη συγκεκριμένη αγγελία, προσποιήθηκαν τους πελάτες και έφτασαν στη σύλληψη του σωματέμπορου. Αποτροπιασμό προκαλεί η ύπαρξη ιστοσελίδας με αγγελίες ανήλικων κοριτσιών, ανάμεσά τους η άτυχη Αμάντα.

Αρχηγός του κυκλώματος φέρεται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που συνελήφθη, ενώ το παιδί βρίσκεται πλέον μαζί με ψυχολόγο που το βοηθάει να ξεπεράσει το σοκ.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο χώρο όπου κρατούνταν η Αμάντα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.