Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη Μαροκινός ως ύποπτος για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος


Συνελήφθη από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία Θεσσαλονίκης και οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, ένας 28χρονος Μαροκινός που φέρεται ως ύποπτος για συμμετοχή στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ελληνικές Αρχές έδρασαν βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης («Ερυθρά Αγγελία») του Μαρόκου. Το ένταλμα φέρεται να έχει εκδοθεί το 2017 και κατονομάζει τον 28χρονο ως μέλος του ISIS από το 2014. 

Ο ίδιος ο 28χρονος φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την έκδοσή του στο Μαρόκο, αλλά ζητά να μείνει στην Ελλάδα. Μέχρι στιγμής παραμένει κρατούμενος έως ότου συνεδριάσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που θα αποφασίσει για την έκδοσή του ή μη.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.