ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ;



Στην κυβέρνηση “παίζουν με τη φωτιά” μεταδίδει το  militaire.gr σ΄ ότι έχει να κάνει με τον διαγωνισμό για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και ρισκάρουν να χάσουν το μοναδικό επενδυτή που έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον!

Σύμφωνα με πληροφορίες  που δημοσιοποιήθηκαν ξαφνικά εμφανίστηκαν “κι άλλοι ενδιαφερόμενοι” και γι΄ αυτό εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση “μερικών εβδομάδων” στο διαγωνισμό!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι η βρετανική Babcock International Group και η ιταλική Fincantieri. Μόνο που δεν υπάρχει τίποτα που να αποδεικνύει έμπρακτα αυτό το ενδιαφέρον και γι΄ αυτό υπάρχει η καχυποψία ότι απλά γίνεται προσπάθεια να “τιναχθεί στον αέρα” για δεύτερη φορά ο διαγωνισμός για τα ναυπηγεία. Κάποιοι “προχωρούν τη σκέψη” του , λέγοντας ότι αν αυτό γίνει ,τότε το “φιτίλι” για την “έκρηξη” θα το έχουν ανάψει όσοι επιδιώκουν να μην υπάρχει ελληνική συμμετοχή στη ναυπήγηση των νέων φρεγατών.  Η απόφαση για τις φρεγάτες έχει μεταφερθεί για το φθινόπωρο -και βλέπουμε- και η μόνη πειστική δικαιολογία της κυβέρνησης ήταν ότι “πρέπει πρώτα να λυθεί το θέμα των Ναυπηγείων”. Το οποίο υποτίθεται ότι θα λυνόταν οριστικά μέχρι τις 7 Ιουλίου! Τώρα κάποιοι προσπαθούν να πουν ότι κι αυτό αμφίβολο είναι!

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.