Η Δημόσια Υγεία υπό διάλυση: Ράντζα με ασθενείς ακόμα και στην τραπεζαρία του Θριάσιου


 ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;;;
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;;;
ΑΛΛΆ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΘΑ  ΚΑΝΟΥΜΕ;;;


Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΟΕΝΓΕ είναι χαρακτηριστικές για την κατάσταση που επικρατεί στην Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου, μια μέρα μετά τη γενική εφημερία. Το επιτελικό κράτος προϋποθέτει, όπως φαίνεται, ακόμα και ράντζα στις τραπεζαρίες του νοσοκομείου…

Σε σχόλιό της η ΟΕΝΓΕ αναφέρει:

«Εικόνες από την Ψυχιατρική Κλινική του Θριάσιου Νοσοκομείου την επόμενη μέρα της γενικής εφημερίας,σε καιρό πανδημίας. Ράντζα παντού. Στους διαδρόμους, στην τραπεζαρία, σε κάθε σπιθαμή της κλινικής. Μόνο στα γραφεία του προσωπικού δεν υπάρχουν ράντζα και στις τουαλέτες.


Απόσπασμα από την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο συνέδριο με θέμα “Το σύστημα Υγείας στην COVID-19 και στη μετά-COVID-19 εποχή”: “Ως προς την ψυχική υγεία, ξέρουμε ότι οι ασθένειες του μέλλοντος δεν θα είναι κατ’ ανάγκη οι ίδιες με τις ασθένειες του παρελθόντος. Είναι ένα ζήτημα τα οποίο με απασχολεί πάρα πολύ, το ζήτημα της ψυχικής υγείας σε όλες τις εκφάνσεις, ξεκινώντας από τα παιδιά, τους εφήβους και μετά προχωρώντας στους ενήλικες. Έχουμε ένα πολύ συγκροτημένο σχέδιο και μια πολύ καλή ομάδα η οποία δουλεύει τα ζητήματα ψυχικής υγείας, αλλά ένα από τα ζητήματα γύρω από αυτήν τη συζήτηση αφορά και τη δυνατότητά μας να μιλάμε ανοιχτά και δημόσια γύρω από ζητήματα τα οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα θεωρούσαμε στη χώρα μας ταμπού”.

Ας μιλήσουμε λοιπόν ανοιχτά και δημόσια, κ. Μητσοτάκη. Αυτό είναι το συγκροτημένο σχέδιο που έχετε για την ψυχική υγεία;

ΥΓ: Σε έναν από τους θαλάμους νοσηλεύεται μία έγκυος γυναίκα!».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.