«Άδειοι» οι δρόμοι και τα καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο


Απογοητευτική είναι η κατάσταση στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου με τους καταστηματάρχες να είναι σε απόγνωση. Οι καφετέριες και τα εστιατόρια που άλλες εποχές έσφυζαν από κόσμο, Έλληνες και ξένους τουρίστες που περίμεναν υπομονετικά για μία καρέκλα, τώρα είναι άδεια.

Όπως μεταδίδει το cretapost, οι κεντρικοί δρόμοι και οι πλατείες που κάποτε «πλημμύριζαν» από μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν την βόλτα τους, τώρα είναι άδειοι.

Κάποιοι…πιο αισιόδοξοι ευελπιστούν ότι τις επόμενες ημέρες η εικόνα αυτή θα αλλάξει. Το γεγονός ότι το 50% του πληθυσμού του Αγίου Νικολάου έχει ήδη εμβολιαστεί σε συνδυασμό με τα ελάχιστα κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίζονται στην περιοχή καθιστούν την περιοχή ασφαλή προορισμό.

Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία είναι ικανοποιητικές όμως οι ξένοι επισκέπτες είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και οι περισσότεροι κινούνται σε συγκεκριμένα πλαίσια, αποφεύγοντας τις βόλτες ανάμεσα σε κόσμο.

Πηγή: cretapost


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.