Κορονοϊός και Ηλιθιότητα

 

Κορονοϊός και Ηλιθιότητα

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 19/7/2021
Παναγιώτης Τραϊανού 

Τελικά η μεγαλύτερη παρενέργεια της νόσου είναι ή όξυνση της ηλιθιότητας αυτών, που —λόγω μεγάλης «επαφής»— τη διαχειρίζονται. Το μόνο υψηλό «τείχος», που χτίζεται στην κοινωνία, είναι αυτό της ανοησίας. Πώς είναι δυνατόν να πείσεις τους πολίτες να πάνε να εμβολιαστούν, όταν δεν ξεκινάς καν τις διαδικασίες που οδηγούν στην πειθώ; …Όταν τα απολύτως ελεγχόμενα καθεστωτικά ΜΜΕ όχι μόνον ΔΕΝ ανοίγουν τον δημόσιο επιστημονικό διάλογο, αλλά επιλέγουν να λειτουργούν αφοριστικά για όλους όσους έχουν την αντίθετη άποψη; …Όταν ένα μεγάλο μέρος τού επιστημονικού κόσμου «φιμώνεται» και χαρακτηρίζεται από τον αυτιστικό Κούλη σαν «ψεκασμένοι», είναι φανερό ότι ΔΕΝ υπάρχει διάλογος …Όταν ένα μεγάλο μέρος τής κοινωνίας χαρακτηρίζεται από τον κρατικοδίαιτο —ελέω οικογενειοκρατίας— Κούλη σαν «τζαμπατζήδες», είναι φανερό ότι ΔΕΝ υπάρχει διάθεση συνεννόησης, προκειμένου όχι μόνον να βρεθεί, αλλά και να εφαρμοστεί η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Σ’ αυτήν την περίπτωση μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ …Άτυπη, αλλά σε κάθε περίπτωση ΧΟΥΝΤΑ. Όταν δεν επιτρέπεται ν’ ακουστεί ο αντίλογος, μιλάμε για το περίφημο «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Με τον τρόπο αυτόν φτάνουμε στο «δια ταύτα» και στην πεμπτουσία τής ηλιθιότητας: …Πώς είναι δυνατόν να μιλάς για «υποχρεωτικό» εμβολιασμό των πάντων και ο ίδιος να κρύβεσαι πίσω από νόμους, οι οποίοι «εξασφαλίζουν» το ακαταδίωκτο; …Πώς είναι δυνατόν να θέλεις να κατέχεις όλα τα δικαιώματα της εξουσίας, χωρίς ν’ αναλαμβάνεις τα κόστη της; …Πως είναι δυνατόν ν’ αναγκάζεις τον πολίτη να κάνει κάτι, το οποίο ο ίδιος πιστεύει πως είναι εις βάρος τής ύπαρξής του και εσύ να μην έχεις την παραμικρή ευθύνη; …Είσαι «υπεύθυνος» γι’ αυτόν όταν τον διατάζεις, και τον αφήνεις μόνο του —με την προσωπική του ευθύνη— όταν κάτι δεν πάει καλά;

Αυτά δεν πηγαίνουν μαζί …Ανευθυνοϋπεύθυνοι, οι οποίοι αποφασίζουν για τη ζωή και τον θάνατο των «υπηκόων» τους είναι μόνον κάτι φύλαρχοι των «Μάο-Μάο» στα βάθη τής ζούγκλας. Στις πολιτισμένες κοινωνίες υπάρχει ευθύνη …Υπάρχει καταμερισμός των ευθυνών, όταν υπάρχει ένα μεγάλο λάθος που κάνει ζημιά στην κοινωνία …Υπάρχει ευθύνη τού πολιτικού που δίνει εντολές στον πολίτη …Υπάρχει ευθύνη τού γιατρού που δίνει θεραπείες στον ασθενή…Υπάρχει ευθύνη τής εταιρείας που παρέχει φάρμακα στην κοινωνία. Άρα; …Άρα, εάν η σημερινή εξουσία των λακέδων τής Μέρκελ και της Φάιζερ υποχρεώσει οποιαδήποτε ομάδα εργαζομένων πολιτών να εμβολιαστεί, θα πρέπει ν’ αναλάβει και τα κόστη της …Τα αντίστοιχα κόστη, τα οποία αφορούν τους εγκληματίες πολιτικούς, τους εγκληματίες επιστήμονες ή τις εγκληματικές φαρμακευτικές εταιρείες. Αυτό λέει όχι μόνον ο πολιτισμός μας, αλλά και η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ …Διαφορετικά, για ποιον λόγο να εμπιστευτεί ο πολίτης το κράτος και την εξουσία του;…

…Πρέπει να στραφούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι πολίτες εναντίον των νόμων αυτών, οι οποίοι έχουν θεσπιστεί για το ακαταδίωκτο των «επιστημόνων» και των πολιτικών τους «αφεντικών», που —απ’ ό,τι φαίνεται— είναι οι ίδιοι που δίνουν τις «παραγγελίες» για τις «επιστημονικές» τους «γνωματεύσεις» …Πρέπει να γίνουν μαζικές διαδηλώσεις, ώστε να «δηλωθεί» από τον λαό το πολιτικό κόστος αυτών των φασιστικών νόμων σ’ αυτούς που τους θέσπισαν …Διαδηλώσεις όχι εναντίον τού ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ —εφόσον κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν να εμβολιστεί—, αλλά εναντίον των κατάπτυστων νόμων των διεφθαρμένων πολιτικών κι «επιστημόνων» …Να κάνουμε αυτό, το οποίο έπρεπε να κάνουμε για το Χρηματιστήριο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το οποίο, επειδή δεν το κάναμε τότε, οδήγησε στη ατιμωρησία των διεφθαρμένων και είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπεί η Ελλάδα σε μια «Κολομβία» των Βαλκανίων.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ …Πρέπει η διαφθορά να σταματήσει, και, η σημερινή διαχείριση της Πανδημίας είναι καθαρά φαινόμενο διαφθοράς …Πρέπει να ξεσηκωθεί ο κόσμος για τους σωστούς λόγους …Να βγει στους δρόμους και να διεκδικήσει πίσω τη ζωή του, την οποία του τη στερούν εδώ και δεκαετίες οι διεφθαρμένοι δοσίλογοι των σύγχρονων ΝΑΖΙ. Πρέπει να γνωρίζουν οι πολιτικοί, οι οποίοι σήμερα μας κουνάνε το «δάκτυλο» —προφανώς με γεμάτες τις τσέπες από τη Φάιζερ— ότι αυτό στις επόμενες εκλογές θα το «επιβαρυνθούν» —είτε το θέλουν είτε όχι— …Να γνωρίζουν οι «επιστήμονες» πως ένα από τα «ζητούμενα» της επόμενης εκλογικής διαδικασίας θα είναι και η παλλαϊκή απαίτηση για τιμωρία των επίορκων «επιστημόνων», οι οποίοι παρέδωσαν τον λαό στις ορέξεις των φαρμακευτικών εταιρειών.

Έτσι κι αλλιώς όλα τελειώνουν σύντομα και η Πανδημία —όπως και όλες οι όμοιές της— θα κάνει τον κύκλο της και θα μας αφήσει. Το θέμα πλέον είναι το τι θ’ αφήσει «πίσω» της …Θα αφήσει πίσω της μια κοινωνία ταλαιπωρημένη και διχασμένη και μια οικονομία ρημαγμένη και λεηλατημένη. Όλα αυτά ΔΕΝ μπορεί να έγιναν απλά από ηλιθιότητα —όσο κι αν πιστεύουμε στην αυθεντική ηλιθιότητα αυτών που μας κυβερνούν—.

Άποψή μας είναι ότι η σημερινή κατάσταση και η εμμονή τους για τον εμβολιασμό είναι υπόθεση διαφθοράς …ΟΛΑ μετρημένα και κοστολογημένα …Κεφάλι και προμήθεια. Γι’ αυτόν τον λόγο —και εξαιτίας των ίδιων ταμείων— προσπαθούν να «εξαγοράσουν» εμβολιασμένους» …150 ευρώ οι «φτηνοί» Έλληνες και 500 ευρώ οι «ακριβοί» Γερμανοί. Οι διεφθαρμένοι προσπαθούν να εμπλέξουν στη βρομιά τής διαφθοράς και τους φουκαράδες …Κάνουν νέα «μοιρασιά», για να τους βγουν τα νούμερα. Είναι πλέον φανερό ότι το πάνε σε ένα νέο «ΜΑΖΙ» των συνενόχων …Από το «Μαζί τα φάγαμε» στο «Μαζί εμβολιαστήκαμε» …«ΜΑΖΙ», αλλά κάποιοι λίγοι έγιναν βαθύπλουτοι, ενώ οι πολλοί έγιναν απλά φτηνά «πειραματόζωα» !!!…

…Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεωργιάδη, Τσιόδρα —ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ—

είστε σίγουροι πως σε όλους τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

υπάρχει μόνον ό,τι έχετε δηλωμένο στα «Πόθεν Έσχες» σας ;;;

Στην αντίθετη περίπτωση μιλάμε για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

και ό,τι αυτό —ως κατηγορία— συνεπάγεται !!!

…Τα ψέματα τελειώνουν

…Ο χρόνος πλησιάζει και δεν έχετε πολλά περιθώρια !!!
traianou.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.