Εμείς μαζεύουμε “δηλώσεις” και “αγάπη” και ο Ερντογάν ετοιμάζεται να μαζέψει εκατομμύρια στην Αμμόχωστο


Κύπρος και Ελλάδα “μαζεύουν” δηλώσεις “συμπαράστασης” και “καταδικαστικές για την Τουρκία” αποφάσεις, την ίδια ώρα που το καθεστώς Ερντογάν νομιμοποιεί την εισβολή του 1974 και ετοιμάζεται για τουριστικές επενδύσεις στην Αμμόχωστο!

Η τουρκική  εφημερίδα Turkiye στο πρωτοσέλιδό της, γράφει για τα σχέδια του Ερντογάν τα οποία θα υλοποιηθούν με την ανοχή αν όχι και με τη συμπαράσταση της “πολιτισμένης” Δύσης με τις επιλεκτικές ευαισθησίες.

Το καθεστώς Ερντογάν θέτει ως αρχικό στόχο να κάνει την Αμμόχωστο ξανά τουριστικό θέρετρο προσελκύοντας τουλάχιστον ένα εκατομμύριο τουρίστες. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστούν υποδομές τις οποίες θα αναλάβουν φυσικά τουρκικές εταιρείες χωρίς φυσικά να αποκλείονται και οι εταιρείες από ΗΠΑ και Ευρώπη, που για να πάρουν τα συμβόλαια δεν έχουν και μεγάλο θέμα να κάνουν τα στραβά μάτια. Τα κάνουν ήδη…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πρώτο πακέτο επενδύσεων θα ξεπεράσει το 1 δις δολάρια.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.