Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!!!

 


Στο νομοσχέδιο που θα φέρει σε λίγο καιρό  το Υπουργείο Οικονομικών στο άρθρο 38 αναφέρει ότι""ουδείς υπάλληλος… υπέχει  οποιαδήποτε αστική, ποινική, ή πειθαρχική ευθύνη για την υπογραφή συμφωνίας εξυγίανσης ή την παροχή θετικής ψήφου σε ηλεκτρονική ψηφοφορία ή τη συναγόμενη συναίνεσή του""


Άρα με αυτόν τόν τρόπο τα τραπεζικά στελέχη που θα λάβουν μέρος σε συναλλαγές πολύ μεγάλης αξίας αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την φτωχοποίηση καταναλωτών και επιχειρήσεων, τίθενται υπεράνω του νόμου. Αποκτούν ασυλία έτσι ώστε να εξαντλούν την αυστηρότητά τους ξέροντας ότι ποτέ δεν πρόκειται να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους όπως συμβαίνει με κάθε πολίτη ακόμη και πολιτικό, υπό συγκεκριμένους όρους!

Να σημειωθεί ότι κατ’ επανάληψη η ΝΔ έχει ψηφίζει την δικαστική ασυλία στελεχών που βρίσκονται σε κρίσιμες θέσεις και με τις αποφάσεις τους επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας.

Μην ξεχνάμε ότι εχουν το ακαταδίωκτο τραπεζικά στελέχη που διώκονταν για χορήγηση επισφαλών δανείων, με νόμο μάλιστα που ψηφίστηκε αμέσως μετά την εκλογή της ΝΔ στην κυβέρνηση.

Με βάσει το ανωτερω άρθρο αυτους που αφορα το ""ακαταδίωκτο""είναι :

  • Τα στελέχη του Ταμείου Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης που θα τζογάρουν τα χρήματα των ασφαλισμένων, ακόμη κι αν οδηγήσουν τα ταμεία σε χρεοκοπία επενδύοντας τα κεφάλαια του σε επιχειρήσεις φίλων και γνωστών.
  • Τα στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, παρότι διαχειρίζονται όλον το πλούτο της χώρας.


  • Τα μέλη της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων καθώς και όλα άλλα στελέχη πήραν μέρος σε επιτροπής που εισηγήθηκαν μέτρα  για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Με σκάνδαλο ολκής ισοδυναμεί επιπλέον η απαγόρευση των παραπάνω στελεχών να καταθέτουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πάντως βλέποντας τις ενέργειες της κυβέρνησης αντιλαμβανόμαστε ότι  οι ευνοούμενοι της είναι ,από τον κλάδο των τραπεζικοχρηματιστηριακών συναλλαγών που με περίσσια ευκολία χαράσσουν την γραμμή της κυβέρνησης εις βάρος των πολιτών και προς όφελος δικό τους!


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.