Ανακοινώσεις Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό και εστίασηΔιάγγελμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφορικά όσον αφορά στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη έδωσε την παραπάνω είδηση, ενώ σημείωσε πως οι ανακοινώσεις θα γίνουν έως και αύριο και θα αφορούν συγκεκριμένες ομάδες.
Όταν της ζητήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες επί του ζητήματος, τόνισε πως θα πρέπει να επιδείξουμε υπομονή μέχρι τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.