Πιθανή συντριβή στη θάλασσα του αεροσκάφους που χάθηκε στη ΡωσίαΤα ίχνη του αεροσκάφους An-26 που μετέφερε δεκάδες επιβάτες χάθηκαν νωρίτερα σήμερα στη ρωσική περιοχή της Καμτσάτκα.
Το αεροσκάφος An-26 το οποίο μετέφερε τουλάχιστον 28 επιβάτες φέρεται να έχει συντριβεί στη θάλασσα σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη Ρωσία. Τα ίχνη του αεροσκάφους χάθηκαν νωρίτερα σήμερα πάνω από τη ρωσική περιοχή της Καμτσάτκα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αρκετά πλοία στέλνονται επί του παρόντος στον φερόμενο τόπο της συντριβής του αεροπλάνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα όσα ανέφεραν στο Sputnik οι ρωσικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, διασώστες εντόπισαν τη θέση στη θάλασσα όπου το χαμένο αεροσκάφος An-26 έπεσε.
«Όλα δείχνουν ότι το σημείο όπου το αεροπλάνο κατέπεσε μέσα στη θάλασσα έχει εντοπιστεί» δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.
Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο εκπρόσωπος του ρωσικού στόλου του Ειρηνικού Νικολάι Βόσκρενσκι επιβεβαίωσε ότι ο στρατός συμμετέχει επίσης στην επιχείρηση αναζήτησης.
Το αεροσκάφος An-26 εκτελούσε πτήση από το Πετροπαβλόφσκ προς την Παλάνα και τα ίχνη του χάθηκαν στην περιοχή της Καμτσάτκα. Οι μετεωρολόγοι σημείωσαν ότι υπήρχε ένα χαμηλό σύννεφο στην περιοχή, αλλά η ορατότητα ήταν σε σχετικά φυσιολογικά πλαίσια.
Στο αεροπλάνο υπάρχουν 28 επιβάτες σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Sputnik το περιφερειακό τμήμα του Υπουργείου Έκτακτης Ανάγκης.
«Υπάρχουν έξι μέλη του πληρώματος και 22 επιβάτες (συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού) στο αεροσκάφος An-26. Ένα ελικόπτερο και στρατεύματα από το ρωσικό Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης προετοιμάζονται για επιχείρηση έρευνας και διάσωσης» δήλωσε εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.