Νεκρός αεροπτεριστής στον Παρνασσό




Νεκρός εντοπίστηκε ο αεροπτεριστής, ο οποίος αγνοούνταν στην περιοχή του νομού Βοιωτίας από το μεσημέρι του Σαββάτου (03.07.2021).

Ο 33χρονος πέταξε στις 10.30 μαζί με έναν φίλο του στην περιοχή της Αράχωβας. Ο φίλος του προσγειώθηκε κανονικά στο σημείο που έπρεπε, δυστυχώς όμως ο δεύτερος αιωροπτεριστής δεν έφτασε ποτέ στο σημείο και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο.

Λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι ενημερώθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησαν οι έρευνες από αστυνομία, πυροσβεστική, ενώ κλήθηκε να συνδράμει και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Το απόγευμα του Σαββάτου λίγο μετά τις 19:00 εντοπίστηκε νεκρός σε μία απόκρημνη περιοχή της Αράχωβας. Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής κ. Μπάλτση «έχει εντοπιστεί χωρίς όμως ακόμη να ξέρουμε την κατάσταση του. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν δύο ελικόπτερα έρευνας-διάσωσης, με διασώστες για να προσεγγίσουν το σημείο».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.