Εγκαινιάστηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, δωρεά της ΒΙΑΝΕΞΝέο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό απέκτησε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, από δωρεά του Προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Η δωρεά περιλαμβάνει ένα triplex μηχάνημα καρδιάς, ένα οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ενδοστοματικών ακτινογραφιών, μια νέα ηλεκτρική γεννήτρια, φάρμακα και υγειονομικό υλικό.

Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους επισκέφθηκε σήμερα το αναβαθμισμένο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Μεγίστης, ενώ παραβρέθηκε και στην τελετή εγκαινίων του φαρμακείου του νησιού.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε ότι «είναι χρέος της Πολιτείας να στηρίζει τους ανθρώπους που φυλάνε Θερμοπύλες» και ευχαρίστησε τον κ. Γιαννακόπουλο για τις δωρεές που έχει κάνει στο Καστελόριζο. Επισήμανε δε ότι «το Καστελόριζο ήταν το πρώτο νησί από όπου ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά της COVID-19 τον περασμένο Φεβρουάριο και ότι η μεγάλη πλειονότητα των κατοίκων του έχει εμβολιαστεί».

Με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου, τοποθετήθηκε στο φαρμακείο του νησιού τιμητική πλακέτα εις μνήμη Παύλου Γιαννακόπουλου, τιμής ένεκεν για την πολυετή προσφορά του ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ στον φαρμακευτικό κλάδο και στην ακριτική Δωδεκάνησο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.