Συνάντηση του ΓΓ του ΝΑΤΟ με τον ισραηλινό ΥΠΕΞ


Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του Ισραήλ Γιαΐρ Λαπίντ είχε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ. Ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε ότι «το Ισραήλ είναι ένας από τους πιο αφοσιωμένους και ικανούς εταίρους του ΝΑΤΟ».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι «το Ισραήλ είναι σημαντικός εταίρος στο ΝΑΤΟ για περισσότερα από 20 χρόνια, καθώς και ενεργό μέλος του Μεσογειακού Διαλόγου του ΝΑΤΟ. Το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ συνεργάζονται σε διαφορετικούς τομείς, όπως η επιστήμη και η τεχνολογία, η ετοιμότητα και η διαχείριση έκτακτων αναγκών, η ανθεκτικότητα, η αντιτρομοκρατία, η στρατιωτική ιατρική, η καταπολέμηση της διάδοσης όπλων μαζικής καταστροφής, η ειρήνη και η ασφάλεια».

Οι Στόλτενμπεργκ και Λαπίντ αντάλλαξαν επίσης απόψεις σχετικά με τις προοπτικές πιθανής συνεργασίας μεταξύ του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ σε άλλους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, όπως η κλιματική αλλαγή, η αμυντική καινοτομία και οι αναδυόμενες τεχνολογίες.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.