ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Με συντονισμένες και στοχευμένες κινήσεις ο Υποργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας προωθείτην ελληνιή διπλωματία και θέσεις ,,Αυτήν την φορά θα μεταβεί στην Ουκρανία όπου στο Κίεβο στις 5 Ιουλίου θα δθναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Volodymyr Zelensky, τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Dmytro Razumkov και να συναντηθεί με τον Υπουργό Εξωτερικών Dmytro Kuleba.

Σκοπός του ταξιδιού του η εμβάθυνση των διμερών πολιτικών, οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων, οι σχέσεις ΕΕ-Ουκρανίας, καθώς και στις ευρύτερες εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.

Επίσης θα μιλήσει και   στο Συνέδριο “Forum Ukraine 30. International Politics” (περί τις 10.30 ώρα Ελλάδας).

Σημαντικό στοιχείο της περιοδείας του θα είναι η μετάβαση στο
Μουσείο της Φιλικής Εταιρίας, καθώς και το Ελληνικό Πάρκο. Επίσης αναμένεται να έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των Ελληνικών κοινοτήτων, καθώς και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.