Η ανικανότητα χτύπησε κόκκινο


Συνεχίζει να μένεται η φωτιά στην Αχαΐα όπου σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, πέντε αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ανάμεσά τους βρίσκεται και το θηριώδες ρωσικό αεροσκάφος Beriev το οποίο πάλι εκλήθη για να σώσει την κατάσταση. 
Ζήρια, Καμάρες και Λαμπίρι βρίσκονται, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε διαδικασία εκκένωσης καθώς η πυρκαγιά βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση οι φλόγες είναι κοντά στις αυλές των σπιτιών ειδικά σε Ζήρια και Λαμπίρι.


 Σκάφος του λιμενικού μεταφέρει άτομα απο τις παραλίες της περιοχής των Καμαρών και του Λαμπιρίου τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα με το αναπνευστικό τους λόγω του καπνού. 
Εν τω μεταξύ τα οχήματα που ήταν εγκλωβισμένα στη θέση Μπούκα θα οδηγηθούν από την τροχαία προς το Αίγιο.


Από το ύψος του Δρεπάνου, έως τον Λόγγο έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην νέα εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, ενώ στην παλαιά εθνική οδό, έχει διακοπεί από το Δρέπανο έως τα Σελιάνιτικα.
Επίσης έχει διακοπεί η διέλευση στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου στο ρεύμα προς Αθήνα.







Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.