Ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γ.Πιτσιλής συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας


 Ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, και ο υπουργός Οικονομικών του γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, Lutz Lienenkämper συναντήθηκαν και συνομίλησαν για την οικονομική συνεργασία και προοπτική μεταξύ της οικονομικής υπηρεσίας του κρατιδίου και της ΑΑΔΕ!

Στη συνάντηση, που είχαν στο γραφείο του Διοικητή της ΑΑΔΕ, παρουσία του Γερμανού Πρέσβη, και του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή του Ελληνογερμανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, έγινε η αποτίμηση της μέχρι σήμερα συνεργασίας των δύο πλευρών.

    Υπενθυμίζεται ότι, τον τελευταίο χρόνο, έχουν υπάρξει διαδικτυακές συναντήσεις μεταξύ των στελεχών των δύο διοικήσεων για θέματα φορολογικών ελέγχων, ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών - όπως το myDATA και το ELENXIS -, εσωτερικού ελέγχου και πειθαρχικών διαδικασιών, αλλά και εξυπηρέτησης των φορολογουμένων.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, "η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων βρίσκεται σε διαρκή συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, όπως και με φορολογικές διοικήσεις άλλων κρατών, και συμμετέχει σε εκπαιδευτικά προγράμματα, ανταλλάσσει τεχνογνωσία σε πολλαπλά επίπεδα και για εξαιρετικά σύνθετα θέματα. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει πολλές συναντήσεις στελεχών και των δύο πλευρών, σε ψηφιακή μορφή φυσικά.

Επικαιροποιούμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας, και να μεταφέρουμε αντίστοιχα τη δική μας. Η ΑΑΔΕ είναι σταθερά προσανατολισμένη στην αξιοποίηση των βέλτιστων διεθνών πρακτικών και επιδιώκουμε να είναι στις κορυφαίες φορολογικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης".


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.