Διευκρινίσεις για το ελληνικό σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης ζητούν οι Ευρωπαίοι


ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ''ΕΚΛΕΚΤΩΝ'' ΚΑΙ  ''ΦΙΛΩΝ''....
ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ''ΣΩΤΗΡΕΣ'';;;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ;;;
ΠΟΤΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ,ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ!!!
ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!
ΤΑ ΜΥΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Πρόβλημα με το ελληνικό σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης. Σύμφωνα με το Euroactiv αρκετά μέλη της ΕΕ ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή των εταιρειών που θα επωφεληθούν από τα φθηνά δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της ΕΕ που επικαλείται το EURACTIV «το ελληνικό σχέδιο ανάκαμψης είναι το μόνο σχέδιο που θα αλλάξει ελαφρώς ενόψει της Τρίτης». Σύμφωνα με την ίδια πηγή πρώτη και καλύτερη ζητά εξηγήσεις η Γερμανία.

Αιτία των ανησυχιών των Ευρωπαίων είναι ότι η Ελλάδα δεν σκοπεύει να κάνει επενδύσεις σε τομείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που υπέστησαν σοβαρό πλήγμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Η πηγή της ΕΕ ανέφερε ότι η Ελλάδα συμφώνησε σε τροποποιήσεις.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ...

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.