Ο Πάπας έστειλε μήνυμα από το μπαλκόνι του νοσοκομείου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Πάπας Φραγκίσκος ευλόγησε τους πιστούς από μπαλκόνι του νοσοκομείου της Ρώμης Αγκοστίνο Τζεμέλι, όπου πριν από μια εβδομάδα υποβλήθηκε σε επέμβαση λόγω εκκολπωμάτων στο παχύ έντερο.

Ο Φραγκίσκος, περιστοιχισμένος από μικρούς ασθενείς του νοσοκομείου, ευχαρίστησε όλους όσοι, και μέσω της προσευχής τους, θέλησαν να τον στηρίξουν και του εξέφρασαν την αγάπη και την αλληλεγγύη τους.

«Το δωρεάν, δημόσιο σύστημα υγείας είναι ένα πολύτιμο αγαθό, δεν πρέπει να το χάσουμε» τόνισε.
Ο Πάπας  είπε επίσης ότι οι προσευχές του πηγαίνουν συχνά στην Αϊτή τις τελευταίες ημέρες, μετά τη δολοφονία του Προέδρου και τον τραυματισμό της συζύγου του.

Ο Πάπας  αναρρώνει κανονικά, είναι σε καλή φυσική κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο 84χρονος Πάπας  είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο Gemelli της Ρώμης την περασμένη Κυριακή, λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή της παραδοσιακής προσευχής Angelus στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.