ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΥΧΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ..ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΕΡΑΜΕΩΣ!

 Μία ακόμη επιστολή μαθήτριας που συγκέντρωσε κοντά στα 20.000 μόρια αλλά με τις ρυθμίσεις Κεραμέως δεν μπορεί να εισαχθεί στη σχολή επιλογής της! Δεν είναι απλά μια ακόμη επιστολή. Κάθε μία απ΄ αυτές τις επιστολές των παιδιών που πραγματικά αρίστευσαν και δεν είναι “άριστοι” στα λόγια έχει τεράστια σημασία. Είναι αδιανόητο η κυβέρνηση και η κυρία Κεραμέως να αντιμετωπίζουν αυτές τις περιπτώσεις σαν κάτι…φυσιολογικό. Τα παιδιά που πέρασαν την διαδικασία των Πανελλαδικών δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται μ΄ αυτό τον τρόπο απ΄ όσους δεν τόλμησαν ποτέ να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και είχαν τη δυνατότητα να πάνε για σπουδές στο εξωτερικό.


 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.