Αυτοκτονία 62χρονου στην Αλεξανδρούπολη



Ο αυτόχειρας ήταν συνταξιούχος του ΟΣΕ, πατέρας δύο παιδιών και ιδιαίτερα συμπαθής και αγαπητός στους συγχωριανούς του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά ή οικονομικά προβλήματα που να δικαιολογούν το απονενοημένο διάβημά του και όλοι στην περιοχή «πάγωσαν» στο άκουσμα του θανάτου του.

Προχθές Δευτέρα, στις 20.00 το βράδυ, μίλησε τηλεφωνικά με τη σύζυγό του και της είπε ότι σε λίγη ώρα θα ερχόταν σπίτι. Όμως πήγε με το αυτοκίνητο στο σπίτι όπου έμενε ο αδερφός του και από εκεί προχώρησε με τα πόδια ως το πατρικό του και κρεμάστηκε.

Η σύζυγός του όσο περνούσε η ώρα και δεν εμφανιζόταν ανησύχησε και ενημέρωσε τους συγγενείς. Σύμφωνα με το evros-news, ο πατέρας του 62χρονου (πάνω από 80 ετών) τον βρήκε στην αυλή του σπιτιού του κρεμασμένο.

Επι τόπου έφτασαν η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και ο θάνατος του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Αναμένεται πάντως να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή στην Κομοτηνή όπου μεταφέρθηκε η σορός του.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.