Τόκιο 2020: Γυναίκα προσπάθησε με... νεροπίστολο να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα!


Οι ιαπωνικές Αρχές συνέλαβαν μία επίδοξη... δολοφόνο της Ολυμπιακής φλόγας του Τόκιο, που προσπάθησε να τη σβήσει, χρησιμοποιώντας νεροπίστολο!

Το συμβάν διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στον Νομό Ιμπαράκι της Ιαπωνίας την Κυριακή (4/7), όπως ενημέρωσαν οι τοπικές Αρχές.

Πλάνα από βίντεο που έχουν καταγράψει το περιστατικό δείχνουν μια γυναίκα να στέκεται μεταξύ των θεατών, περιμένοντας τον δρομέα που μετέφερε τη φλόγα. Μόλις πλησίασε ο δρομέας η γυναίκα... όπλισε το νεροπίστολο και προσπάθησε να σβήσει την Ολυμπιακή φλόγα.

«Όχι στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Σταματήστε τους!», φώναξε στα Ιαπωνικά, πριν συλληφθεί από την ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια της 53χρονης, Καγιόκο Τακαχάσι, δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η δάδα έχει τη δική της εσωτερική πηγή καυσίμου.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.