ΗΠΑ: Νεκρός 13χρονος μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου



Έφηβος στις Ηνωμένες Πολιτείς της Αμερικής έχασε τη ζωή του μετά από τη λήψη του εμβολίου της Pfizer κατά του κορονοϊού.
Ο 13χρονος Jacob Clynick πέθανε στις 15 Ιουνίου στο Μίσιγκαν, τρεις μέρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου, όπως ενημερώνει το Newsweek.
«Το CDC έχει ενημερωθεί για τον 13χρονο από το Μίσιγκαν που πέθανε μετά τον εμβολιασμό του. Αυτή η περίπτωση είναι υπό εξέταση και έως να ολοκληρωθεί η έρευνα είναι πρόωρο να γίνει λόγος για συγκεκριμένη αιτία θανάτου» είπε η Martha Sharan, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του CDC.
Η θεία του ανηλίκου επεσήμανε πως ήταν απολύτως υγιής και δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Η ίδια είπε, ακόμη, πως είχε εμφανίσει πυρετό και ατονία.
Στις 15 Ιουνίου το παιδί είχε πόνο στο στομάχι, αλλά αυτός δεν ήταν ήπιος και δεν προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία.
Την ίδια ημέρα έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.