Ελεύθεροι οι 13 κατηγορούμενοι για την απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ


Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι 13 κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εξαπάτησης του ΕΟΠΥΥ, με τζίρους εκατομμυρίων.

Στους τρεις από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι σύμφωνα με τις Αρχές είχαν ηγετικό ρόλο στην υπόθεση, μετά την απολογία τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Οι υπόλοιποι 10 κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. 

Στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, 54 γιατροί. Σύμφωνα με τις Αρχές, αφετηρία για την δράση της οργάνωσης ήταν το 2015, όταν με την έκδοση ψευδών βεβαιώσεων σε βάρος του ΕΟΠΥΥ κατάφερναν να νομιμοποιούν έσοδα από τις παράνομες πράξεις τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.