Απειλή ασφαλείας για την Τουρκία η “εξαφάνιση” 100.000 όπλων


Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ

Ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ  Πεκέρ, στα βιντεοσκοπημένα μηνύματα του είχε κατηγορήσει τον υπουργό εσωτερικών Σοϊλού ότι μοίρασε στους πολίτες όπλα.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε στην εκπομπή του δημοσιογράφου  Tuncay Mollaveisoglu (TELE1) , στην οποία μετείχε και ο έγκριτος δημοσιογράφος Ουγούρ Ντουντάρ.

Ο έμπειρος Ντουντάρ αποκάλυψε ότι περίπου 100.000 όπλα , αριθμός ικανός να εξοπλίσει 20 Ταξιαρχίες , έχουν εξαφανιστεί μετά το πραξικόπημα της !5ης Ιουλίου.

Το θέμα των χαμένων όπλων είναι πολύ σημαντικό γιατί αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα κίνδυνο ασφάλειας τόσο για την Τουρκία όσο και για τους εγγύς γείτονες της…. Κανείς δεν ξέρει ποιοι έχουν τα όπλα αυτά, για ποιο σκοπό τα κρατάνε και πότε και που θα τα χρησιμοποιήσουν.

Εάν σε αυτό τον κίνδυνο προσθέσει κανείς και το Στρατό μισθοφόρων της SADAT που ανήκει σε στενό φίλο και πρώην συνεργάτη του Ερντογάν, αντιλαμβάνεται τι θα συμβεί αν ο Πρόεδρος ηττηθεί στις επικείμενες εκλογές…..

Στην ίδια εκπομπή ο Ντουντάρ θυμήθηκε αυτά που είχε πει στην δική του εκπομπή ένα πρώην στέλεχος της ΜΙΤ για όπλα και ναρκωτικά. “Τη στιγμή αυτή εισέρχονται στην Τουρκία κάθε είδους ναρκωτικά και βαρύς εξοπλισμός. Η Τουρκία έχει μετατραπεί σε βάση λαθρεμπορίου ναρκωτικών και όπλων”.

Το ζήτημα των ναρκωτικών επιβεβαιώνεται και από τις αποκαλύψεις δυο βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ.  Ο Mahir Polat και ο  Alpay Antman ισχυρίζονται ότι η εταιρεία Frutadeli  που εξάγει μπανάνες από το Εκουαδόρ, μεταφέρει στα κοντέινερ της ποσότητες κοκαϊνης στο λιμάνι της Μερσίνας. Εκεί με την κάλυψη της επιχείρησης που διαχειρίζεται το λιμάνι και την ανοχή του κυβερνώντος κόμματος εισέρχεται η κοκαΐνη και διοχετεύεται τόσο στο εσωτερικό όσο και στη Μέση Ανατολή. Κατά την άποψη τους το λιμάνι της Μερσίνας έχει μετατραπεί σε κέντρο διανομής της κοκαΐνης σε όλο τον κόσμο.

Στην Τουρκία υπήρχε πάντα ,από την εποχή του Τοπάλ Οσμάν, υπήρχε αγαστοί συνεργασία κράτους και παρακράτους. Τώρα , όπως όλα δείχνουν, το ίδιο το παρακράτος κυβερνά τη χώρα. Διαφθορά, σκάνδαλα, λεηλασία του δημόσιου κορβανά,  ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας αποτελούν καθημερινά φαινόμενα. Η πλειοψηφία, όμως,  του λαού πιστεύει ότι λέει ο Πρόεδρος, ο οποίος ενεργεί στο όνομα του Θεού και για το καλό της πατρίδας…..

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.