Με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚ Κίνας ο Γ.Παπανδρέου ένας από τους κύριους ομιλητές της ειδικής εκδήλωσης!
Ο Πρόεδρος της Κίνας Xi Jinping προήδρευσε επετειακήςεκδήλωσης, με ομιλητές 22 πολιτικούς ηγέτες και αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων την Τρίτη

6 Ιουλίου  για τα 100 χρόνια
του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας (CPC) στο Πεκίνο!

 Ομιλητής από την Ελλάδα ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Α. Παπανδρέου.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ανέφερε  συν τοις άλλοις στην ομιλία του ότι:

"Η πανδημία μάς δίδαξε ότι οι προκλήσεις είναι κοινές για όλες τις χώρες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πολυμερής συνεργασία και η αλληλεγγύη μεταξύ κρατών είναι απολύτως απαραίτητες και θα καθορίσουν την επιτυχία μας.

Μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να μειώσουμε το χάσμα μεταξύ αναπτυσσόμενων και αναπτυγμένων χωρών και να καταπολεμήσουμε τις ανισότητες στις κοινωνίες μας.

Μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να σώσουμε τη βιόσφαιρα και να πραγματοποιήσουμε τη μετάβαση στην αειφόρο ανάπτυξη.

Μέσα από την συνεργασία μπορούμε να αναπτύξουμε ένα κοινό πλαίσιο για μια ηθικά αποδεκτή, δίκαιη και ειρηνική χρήση νέων ανακαλύψεων στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την παγκόσμια ειρήνη, να ενισχύσουμε το διεθνές δίκαιο και την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη, προϋπόθεση για μια ανθρωπότητα αλληλέγγυων κοινωνιών.

Μέσω αυτών των κοινών προσπαθειών, ανταλλαγής εμπειριών και μίας θετικής ατζέντας, μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο ένα πολύ καλύτερο μέρος για να ζήσουμε, για τους νέους και τις μελλοντικές γενιές". 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.