Το νέο VIP αεροσκάφος από μέσα! Γι΄ αυτό κοστίζει 22 εκατομμύρια!Η κυβέρνηση αγοράζει ένα ακόμη VIP αεροσκάφος κι έτσι η Ελλάδα θα διαθέτει πλέον 4 κυβερνητικά αεροσκάφη! Οι συζητήσεις γίνονταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι το δημοσίευμα του Militaire.gr . Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από “κυβερνητικούς κύκλους” και η …αναγκαιότητα της αγοράς δικαιολογήθηκε με “ψεματάκια” . Είπαν οι “κύκλοι” ότι δε διαθέτουμε VIP αεροσκάφος που να κάνει υπερατλαντικές πτήσεις. Το Gulfstream V (G-500),κάνει και παρακάνει τέτοιες πτήσεις και έχει χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές φορές.
Να επισημάνουμε ακόμη ότι τα 3 VIP αεροσκάφη είναι ίσως τα μοναδικά ιπτάμενα μέσα που η ΠΑ κατορθώνει να έχει πάντα 100% διαθεσιμότητα!

Το κόστος της αγοράς 22 εκατομμύρια ευρώ! Ευκαιρία λένε ,γιατί η κανονική του τιμή είναι 36 εκατομμύρια. Το παίρνουμε ελαφρώς μεταχειρισμένο…
Στο βίντεο το εσωτερικό ενός Falcon 7X…Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.