Ο διεθνής τουριστικός οργανισμός TUI UK ακύρωσε τουριστικά πακέτα σε προορισμούς στην Ελλάδα.Πλήγμα για την ""βαρειά βιομηχανία ""τουρισμού

 


Ο διεθνής ταξιδιωτικός οργανισμός TUI UK ανακοίνωσε ότι ακυρώνει 9 πακέτα τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων.

Είναι  Κρήτη, Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο

Ειδικότερα ακύρωσε όλα τα πακέτα της μέχρι 13 Ιουνίου σε Χανιά, Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Σάμος, Ζάκυνθος, Σκιάθος, Θάσος και Πρέβεζα.

Το βλέμμα των παραγόντων της αγοράς είναι στραμμένο στην επικείμενη απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης για ένταξη ή μη της Ελλάδας στην «πράσινη» λίστα, κίνηση από την οποία εξαρτώνται αρκετοί εγχώριοι τουριστικοί προορισμοί.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα παραμένει στην «πορτοκαλί» ζώνη και αν δεν περάσει γρήγορα στην πράσινη έρχονται και νέες εξελίξεις από τη Βρετανία.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.