O Ζαχαριάδης του ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών



Έκκληση στην κυβέρνηση να μην θέσει στον «πάγο» τα μνημόνια συνεργασίας με τη  Βόρεια Μακεδονία απηύθυνε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης αποφεύγοντας ωστόσο να τοποθετηθεί για τις πρόσφατες, προκλητικές αναρτήσεις του Ζόραν Ζάεφ που παραβιάζουν τον πυρήνα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Φέρτε στη Βουλή τα μνημόνια. Σταματήστε να παίζετε με το ευρωπαϊκό μέλλον της Β. Μακεδονίας και με τα ευρωπαϊκά συμφέροντα στην περιοχή και τα καταταλαιπωρημένα Βαλκάνια», είπε ο κ. Ζαχαριάδης στην Ολομέλεια της Βουλής απευθυνόμενος στην πλειοψηφία.

Συνεχίζοντας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σταματήστε να δημιουργείτε δίοδο επιρροής στην Τουρκία. Μην ξαναζήσει η χώρα πολιτική και διπλωματική ήττα εξαιτίας σας. Η Συμφωνία είναι κέρδος. Και αν κάποιοι δικοί σας δεν ψηφίσουν τα μνημόνια, θα τα ψηφίσουμε εμείς. Προχωράτε».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.