O Βασίλης Σκουρής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 600 εκατομμύρια”!

 


O Βασίλης Σκουρής ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ “ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστάνε 600 εκατομμύρια”!

Βασίλης Σκουρής | News 24/7ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΡΗΣ
Η ηγεσία της ΝΔ προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατακόρυφη αύξηση των χρεών του κόμματος επικαλούμενη …τους τόκους! Η δικαιολογία είναι αστεία…Ίσως μία από τις αιτίες της αύξησης των χρεών της ΝΔ να πρέπει να αποδοθεί στην πολύ ακριβή προεκλογική της καμπάνια το 2019. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία η ΝΔ ήταν το τρίτο κόμμα σ΄ όλη την Ευρώπη σε κόστος προεκλογικών δαπανών!
Ο Βασίλης Σκουρής από το ieidiseis.gr βάζει όπως πάντα τα πράγματα στη θέση τους. Όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ. Τα δύο κόμματα χρωστάνε 600 εκατομμύρια!
Το άρθρο του Βασίλη Σκουρή
Οι δικαιολογίες για τους υψηλούς τόκους – που ισχύουν για κάθε επιχείρηση και κάθε πολίτη – η ασυλία στους τραπεζίτες που έδωσαν τα δάνεια και το μήνυμα ότι τα χρέη δεν πρόκειται να αποπληρωθούν ποτέ!

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ χρωστούν συνολικά εξακόσια εκατομμύρια ευρώ και αποτελούν τα δυο πιο υπερχρεωμένα κόμματα στην Ευρώπη!

Την είδηση αποκάλυψε στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία» ο Πάνος Σώκος, εκ των πλέον σημαντικών πολιτικών συντακτών της «Ελευθεροτυπίας», που το τελευταίο διάστημα είχε την τύχη και άλλων πολύ καλών και έντιμων δημοσιογράφων, να μην προσλαμβάνεται πουθενά – αμ, με τέτοια που γράφει, τι περίμενε!

Δεν είναι τυχαίο που τα μέσα που ασχολήθηκαν με την είδηση – και με εξαίρεση τα βασικά μέσα της αντιπολίτευσης – δεν ασχολήθηκαν καν με το θέμα! Ούτε μονόστηλο, ούτε θέμα σε εκπομπή!

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

-Η Νέα Δημοκρατία, παρά τις δεσμεύσεις Μητσοτάκη, όχι απλώς δεν μείωσε τα χρέη του κόμματός του, αλλά τα αύξησε από 224 εκατομμύρια ευρώ σε 342 εκατομμύρια ευρώ!

-Το κυβερνών κόμμα επικαλείται για την αύξηση του χρέους του, τα υψηλά επιτόκια! Αλλά αυτό ισχύει για κάθε επιχείρηση και είναι ένα θέμα που θα έπρεπε να έχει αντιμετωπιστεί!

-Η επίκληση των υψηλών τόκων δείχνει πως η ΝΔ δεν έχει καμία πρόθεση να αποπληρώσει το χρέοςτης και πως προφανώς θα επιδιώξει κάποια ρύθμιση! Επιπλέον, δεν προτίθεται να περιορίσει περαιτέρω τα έξοδά της, παρότι από τη στιγμή που βρίσκεται στην κυβέρνηση, σειρά στελεχών της χρηματοδοτούνται από το κράτος, σειρά δημοσκοπήσεων γίνονται από το Μαξίμου και τα υπουργεία κοκ.

-Τα στελέχη των τραπεζών που χορήγησαν τα δάνεια αυτά δεν έχουν υποστεί την παραμικρή κύρωση – ίσως και στο πλαίσιο των «αλληλοεξυπηρετήσεων» να έχουν προβιβαστεί κιόλας! Υπενθυμίζουμε ότι στα τραπεζικά αυτά στελέχη έχει δοθεί ασυλία από το 2013 κιόλας!

-Για τα δάνεια έχει ασκηθεί δίωξη σε διευθυντές και ταμείων των δυο κομμάτων, που ποτέ δεν έχουν φτάσει στο ακροατήριο, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην μπορεί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Να θυμίσουμε ότι από  τη Νέα Δημοκρατία έχει ασκηθεί δίωξη για τον Μενέλαο Δασκαλάκη και τον Θ. Σκορδά! Όταν δηλαδή πρόεδρος του κόμματος ήταν ο …Κώστας Καραμανλής!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ιδιώτες που χρωστούν ακόμα και λίγα χρήματα, σε συνεργασία με τις τράπεζες, δημιούργησε το νέο πτωχευτικό, που διαφημίστηκε ως «δεύτερη ευκαιρία», αλλά στην ουσία μοιάζει με τον τυφώνα: Από όπου περνάει, παίρνει μαζί του σπίτια, πορτοφόλια, αυτοκίνητα  και υπόλοιπη περιουσία! Για τα κόμματα, βεβαίως, δεν μπορεί να υπάρχει πτώχευση, κριτής είναι ο λαός με την ψήφο του. Αυτό, όμως, δεν επιτρέπει την προκλητική στάση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα!

ieidiseis.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.